گزارشی دیگر از دومین جشنواره بلوط سرسختی

به گزارش ایرنا «مصطفی عرب»  در حاشیه برگزاری دومین جشنواره بلوط روستای سرسختی علیا در گفت و گو با ایرنا ، افزود: جنگل های این منطقه تنها ذخیرگاه بلوط استان مرکزی است و در زمره ذخایر ژنتیکی گیاهان این استان محسوب می شود.
فرماندار شازند افزود: برگزاری جشنواره بلوط از نظر فرهنگی و اجتماعی در منطقه حائز اهمیت است و برای حراست بهینه از این ثروت خدادادی انسجام بیشتری را مهیا می کند.
عرب افزود: ارتباط موثر مردم با مسئولان و همسو بودن اهداف برای برگزاری جشنواره بلوط از ویژگی های جشنواره امسال بود.
وی اظهار داشت: ظرفیت های مردمی ، انجمن های محیط زیست و تشکل های طبیعی مسیر ۲ کیلومتری روستای سرسختی تا تپه را از پسماند پاکسازی کردند و با همکاری منابع طبیعی ۲۰۰ نهال بلوط در این منطقه کاشته شد.
دبیر دومین جشنواره بلوط سرسختی علیا نیز گفت: حیات بشر بسته به حفظ محیط زیست دارد و همه در برابر حفاظت از محیط زیست و ذخیرگاه های ارزشمند مسئول هستند.
«مرتضی صدیقی» افزود: برگزاری جشنواره روستایی بلوط سرسختی علیا شازند حرکتی ارزشمند است که باید تدوام پیدا کند ومسئولان برای توسعه جنگل بکوشند.
وی اظهار داشت: جنگل های بلوط در غرب کشور پراکنده است و ذخایر منطقه سرسختی علیا نیز جز این مجموعه رویشی و جنگلی است.
دبیردومین جشنواره روستایی بلوط سرسختی علیا شازند گفت: حدود ۵۰ هکتار جنگل بلوط به عنوان تنها ذخیره گاه بلوط استان مرکزی در منطقه سرسختی علیا این شهرستان وجود دارد.
صدیقی افزود: جنگل های بلوط منطقه سرسختی علیا شازند به عنوان قدیمی ترین ذخیره گاه بلوط ایران است که حفظ آن امری ضروری است.
وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره، توجه و افزایش حساسیت مردم و مسئولان برای حفظ این ذخیرگاه ارزشمند و برنامه ریزی های ویژه برای جلوگیری از آتش سوزی های احتمالی و توسعه این جنگل است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − دو =