حصار درآزادراه قهرمانی روستاهای شازند

روستای حصاردرچهل کیلومتری شهراراک قرارگرفته است ودربخش زالیان از پرجمعیت ترین روستاهادربخش زالیان شهرستان شازند بشمارمی رود ودر سرشماری ۱۳۸۵ از توابع دهستان پل دوآب بخش زالیان شهرستان شازند بوده است.

فرهنگ جغرافیایی ایران در بهمن ۱۳۲۸ شمسی ذیل آبادی حصار آورده است:

« ده، جزء دهستان کزاز پائین بخش سربند شهرستان اراک است که در ۲۴ کیلومتری شمال آستانه قرار دارد.راه مالرو عمومی دارد.

این آبادی در منطقه کوهستانی و سردسیر قرار دارد و دارای ۱۵۲۲ نفر سکنه است که به زبان فارسی تکلم می کنند و مذهب شیعه دارند.

منابع آب روستا قنات و چشمه و محصولات آن غلات،چغندرقند،انگور،بن شن و قلمستان است.شغل اهالی این روستا زراعت،گله داری و قالیچه بافی است».

آبادی حصار در سرشماری سال  ۱۳۴۵ دارای ۱۷۲۷ نفر جمعیت،در سرشماری سال  ۱۳۵۵ دارای ۲۲۳۸ نفر جمعیت،در سرشماری سال  ۱۳۶۵ دارای ۲۶۹۷ نفر جمعیت و در سرشماری سال  ۱۳۷۵ دارای ۲۵۶۷ نفر جمعیت بوده است.

آبادی حصار در سرشماری ۱۳۷۵ از توابع دهستان پل دوآب بخش مرکزی شهرستان سربند بوده است .

روستایی در شازند که قطب کشتی استان مرکزی است – حصار

 

روستای حصار از توابع شهرستان شازند با توجه به فعالیت ها و کسب مقامات بسیار در حوزه کشتی از سال ۹۰ به عنوان قطب کشتی استان مرکزی شناخته شده است.
ابوالفضل شیخی نژاد عضو هیئت استعدادیابی کشتی استان مرکزی و مربی کشتی حاضر در روستای حصار و از جانبازان دفاع مقدس که در ادامه می خوانید:

شیخی نژاد گفت: از سال ۸۸ با رایزنی هایی که با مسئولان روستا انجام شده و علی رغم وجود مشکلات فراوان، کار آغاز شد و در ابتدای کار از نمازخانه و با فقر امکانات کار را شروع کردیم.
این مربی کشتی اظهار کرد: کار استعداد یابی را انجام دادیم و با نگاه ویژه به رده خردسالان به کار خود ادامه دادیم و خوشبختانه از اواخر سال ۸۸ و اوایل سال ۸۹ به بعد، سرآمد کشتی استان بودیم.
شیخی نژاد عنوان کرد: در حال حاضر به صورت پراکنده ۷۰ نفر و به صورت ثابت ۴۰ نفر شاگرد در روستای حصار مشغول به فعالیت در حوزه کشتی هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + دو =